S n a b b m a t ?

4 maj, 2010
Kategori:


Ibland är det tur att man kan göra mat snabbt och enkelt, ”snabbmat”! Idag på dagen fick jag en migränattack och det var lika bra att åka hem. Jag gör ingen nytta med migrän utan är ganska torr i bollen…

Dock behöver man laga mat ändå och då är det bra att ha några nödrecept på lager. Oftast har jag blötlagt och kokat olika sorters bönor men jag var osäker om jag hade något kvar i frysen. Nästa helg är en bönhelg:-) Anyway köpte jag en burk vita stora bönor och till min förvåning såg jag att Kung Markattas bönor var lika dyra (billiga) som ett annat känt märke som ej var ekologiskt!!!

I frysen hade jag ett paket Sorunda Chorizo. Är egentligen inte så förtjust i korv… Både konsistens och ingredienserna kan göra mig lite avig. Vissa är ju riktiga korvälskare men inte jag. I alla fall så söker jag alltid korv med mycket kött och dessa har i alla fall 86%.

Hopkoket blir följande; fräser gul lök i bitar, fyller på med en burk krossade tomater, chorizo i småbitar och bönorna. Kryddar med vitlök och chili samt lite libbsticka. Snabbt och enkelt. Ganska bra matkvalité på några få saker.

Vad har ni för snabbmats favoriter?

God kväll!

H u m l e
F ö r ä n d r i n g