Tanka energi

1 april, 2010
Kategori:


Arbetade sent igår kväll så jag har tagit sovmorgon idag. Eller slappoförmiddag! Har pysslat lite, tittat på trädgårds-tv, läst bloggar, tagit fram äggkläckaren och fyllt den, ätit god lunch, pratat med maken och en massa annat som fyller en med energi. Jag behöver det just nu känner jag, lite extra energi – kan man tanka det någonstans?

Bilden här ovan är egentligen en tavla som jag har fått av mina förra arbetskamrater (ni vet jag bytte ju jobb i januari). Den är gjord av en allkonstnär som heter Christian och är mycket duktig som ni kan se. Den refererar till mitt andra alias och yrke, säger inget mer om det. Jag fick flera fina vänner där som jag tyvärr är dålig på att underhålla. Jag menar alltså att underhålla vänskapen… Ska nog ta tag i det där med vänskap… kanske en bra möjlighet att tanka energi? Förbättring 2010!

Nu ska jag snart gå en lååångpromenad med the doogi det ger också en mycket energi. Arbetar sen natt idag… någon måste ju hålla ordning på blåkulla så att det inte urartar! Efter det tar jag också Påsk!

På återseende och Glad Påsk alles!
H e l g f r u k o s t !
Inte påskägg