Uppdatering 1: Hjälp! Kan ni kommentera eller är det problem?

2 mars, 2012
Kategori:

Idag har jag tagit tag i omskolningen av mina chilisar. Urk vad tråkigt det är! Jag fick ju tipset om att dela upp omskolningen och det lär behövas. Efter några plantor hade jag ruttnat 🙂 JAg behöver köpa lite tålamod på burk om någon har…?
Jag tänkte att jag prövar igen, inbäddat inlägg för kommentarer. Tyckte verkligen det var bra ända tills många av er fick problem både med att se bloggen i sin helhet och att kommentera.

Så nu har jag klickat för Nedanstående inbäddat inlägg för att se om jag kan använda den utan problem. Snälla rara ni, lämna en kommentar (om det går) så jag kan se resultatet. OM det inte fungerar ändrar jag självklart tillbaka… Håll tummarna nu!

Uppdatering 1: I natt vaknade jag och kom på att om man inte kan kommentera så hur ska man då meddela det? oh my, att jag behöver sova för att tänka klart?! Kanske är det min vurpa tidigare i veckan som gör att jag inte tänker längre än näsan räcker?
Om du har problem vore jag tacksam om du kunde offra lite av din tid och maila mig så att jag faktiskt får veta att det är problem… johnna.gilljam@gmail.com Hittills är det ju positiva kommentarer, hahahaha

Solsken till Er!
Solskenslängtan
Det som göms i snö kommer upp i tö...