Excuse me, do I know you?

14 januari, 2015
Kategori:

Det är många nykomlingar som har hittat hit. Jag vill bara säga att jag önskar både gamla och nya bekantskaper välkomna hit och ett gott 2015!

Jag ser att många är här och läser även om man inte skriver så mycket i kommentarerna… kanske är fenomenet blogg lite mättat? Jag finns på facebook också som Bondjäntan och där är det lite mer liv och rörelse. Eller det ska jag ju egentligen INTE påstå, här på bloggen är det över 100 besökare VARJE dag! Jag gissar på att ni måste ändå tycka att det är intressant att höra vad som försigår här.

Bondjäntan är ju mitt alias som inte är så anonymt längre! Skoj! Bondjäntan dyker upp både här och där, ibland på ställen som jag inte har någon aning om. Här om dagen fick jag höra att någon trodde att jag hade egna sorter av tomatfrön och tomater eller att Bondjäntan var en tomatsort. 🙂 Jag får se upp så att jag inte får hybris!

I mitt arbetsliv arbetar jag som skolutvecklare och som stöd till olika sorters ledningsgrupper i skolan. Tufft jobb men ack så roligt! Att vara en del av det som skapar Sveriges framtid är utmanande och viktigt. Tidigare har jag även arbetat en del inom socialtjänsten och som specialpedagog. Allas lika värde oavsett ursprung och förmågor är viktigt och icke diskutabelt för mig. Jag skriver inte så mycket om det här på bloggen och det är ett medvetet val. Bondjäntan är en del av mitt jag men långt ifrån allt!

Vem är du? Jag blir så nyfiken på vem det är som kikar in här, både med jämna mellanrum men också du som bara är här sporadiskt. Vem är du och vad vill du att jag ska veta om dig? Är du ny här finns det ju massor spännande saker att berätta om. Är du en gammal bekant så finns det säkerligen något som jag inte vet om!

So please, let me know, who are you?! Och passa på och ställ dina frågor till mig, så ska jag efter bästa förmåga svara!

Hepp!

Hibiskusförälskelse och inspiration till örtagården!
Glöm inte bort att grodda!