En tur på hojen…

6 augusti, 2012
Kategori:

Idag har jag börjat jobba med mitt nya jobb. Dock har jag jobbat hemifrån(!) och i morgon blir det lika så. Först på onsdag ska jag fysiskt till självaste arbetsplatsen… Spännande!

Nu är det faktiskt så att jag ska arbeta ganska nära mitt hem så det blir till att cykla till jobbet, 8 km till jobbet och 8 hem. Framförallt för motionens skull men också för miljön. Äntligen kan jag ta mig till jobbet miljövänligt! Okej, det var väl inte helt galet att åka kollektivtrafik tidigare men detta är ju faktiskt ännu bättre.

Så efter dagens arbete satte jag mig på cykeln för att ta en tur… så att jag är förberedd inför onsdag. Kanske att det är lite kort om förberedelsetid eftersom det är redan på onsdag jag ska cykla drygt 1,5 mil men jag tänker att alla tramptag är viktiga. Även de idag.

Jag plockade ihop grejer i cykelväskan, pimpade den med reflexer och tog med mig en vattenflaska. På med stödstrumpa, cykelbyxor och hjälm. Sen for jag som en häst i galopp… nja… kanske inte riktigt. Halva av min cykelväg är på grus och vissa delar till och med lös sand så det gick inte så fort. Men vad gör väl det? Jag får väl se till att jag har gott om tid på onsdag 😉

Något öm i baken ser jag inte fram emot morgondagen… 
men jag har hört att det som inte dödar, det härdar! 
Ont, det gör ont men det går...
Projekten fortskrider med alla "vatten"...