Jordmakeriet får en makeover!

16 maj, 2013
Kategori:
 
Kommer ni ihåg min utmaning om att visa sin fulhörna?! Det var i maj förra året och inte har det hänt mycket i fulhörnan på ett år om man tittar på det estetiska. Men nu ska min fulhörna, jordmakeriet som faktiskt är hjärtat i trädgården få en ansiktislyftning, det är den värd!
Så mitt i alla andra projekt startar jag även detta! Jag vet att det är min akilleshäl, att starta många projekt samtidigt men det är så mycket som inte blir genomförbart så länge det inte är omgjort i jordmakeriet… Och nu är det inte jag som bygger 😉 utan maken har fått det uppdraget! Tänk vilken tur jag har som har BOB 🙂 (”Bär och bygger” eller ”betalar och bygger” beroende på behovet!)

Den största förändringen blir kompostfacken. Det blir tre vanliga kompostfack på vanligt vis och sen blir de två till… en förlängning på detta bygge. De två kommer ha öppet från framsidan också förutom ovanifrån. Ni får se sen när det blir färdigt. Ja alltså när kompostanläggningen är färdig 🙂 Det tar nog lite längre tid att få hela jordmakeriet färdigt som jag vill ha det. Men nu är vi en bit på väg!

Tomater i Glädjehuset!
Tomt i Glädjehuset!