Köksbygge återupptaget

14 december, 2013
Kategori:

Vad gör ni så här innan jul? Vi bygger kök igen! Drygt ett halvår senare har vi mäktat med att återuppta köksbygget vi håller på med. Det är himla tur att vi har ett kök som vi kan använda medan vi håller på med evighetesprojektet kök.
”Jag e int bitter ja”.

Maken håller på att sätta upp väggarna som bäst. Ja, planken ni ser som har legat på tork ska bli våra köksväggar. Han har väl satt upp 1/3-del och redan nu börjar rummet förvandlas. Ska bli himla skoj och se vad som händer när det kommer lite färg på.

Hade tänk att måla med vit slamfärg men fick lära mig den vita används endast till att bryta av med. Den blir alldeles för fort gulaktig så det fick bli en vit lasyr istället. Självklart miljövänlig! Har köpt in en burk men inte testat än… tänkte att maken skulle få bli klar med väggarna och sågandet innan jag börjar måla.

Och idag ska jag måla färdigt lister i hallen. Det finns många ofärdiga projekt som man kan jobba med här hemma hos oss. Så nu sätter jag fart! Jag ska också hinna med att samla in kläder till hemlösa både idag och i morgon.

Ha de gottaste!

Ps. Och här kan man läsa om hur jag tänker runt att jag renoverar…. ds.
Ett förbannat försvarstal!

Planerar glöggfest
Jag skäms för bristen på empati....