L ö r d a g

21 mars, 2010


Gårdagen bjöd på en massa spännande så som en ordentlig cykeltur, god mat, tuppar och hönor som solade och sonens tennismatch.

Det var så härligt att se hönorna och tupparna ute på ”grönbete” i solen. Det såg ut som de gick runt och inspekterade, funderade och klagade på att någon hade kraschat deras hus. Men så fort de fick lite godis (havregryn) så var de nöjda.

Cykelturen var kanon! Tänk att det kan vara så roligt att cykla på en riktig cykel. Vilken känsla 🙂 Vi släppte av sonen som skulle först ha tennisträning och sedan en match, parkerade bilen och satte fart med cyklarna. Lite vingligt i början då det var snöis och vatten på cykelbanan från tennisklubbens hus.

Men det tog sig när vi kom in till staden och bar mark var underlaget. En härlig tur på cykel med maken och vi stannade och inhandlade ekovin till kvällens mat samt åt på en liten lunchrestaurang. Skönt och avslappnat, sedan for det tillbaka till sonens match där det blev vinst!

Skulle kunna skriva mycket om själva cykelturen, tillbehören och makens cykelproblem men det ska ni slippa. Skulle kunna starta en cykelblogg. Typ snabbfrälst! 🙂

Gissa var jag har ont idag efter cykelturen?!
snyft…

Dagens EKO
Till havs