M e d e l h a v ?

22 maj, 2010
Kategori:


Jag har en enorm altan som ofta fungerar som innebandyplan här hemma. Nu tänkte jag ta över kommandot och kanske göra den lite mer medelhavsinspirerad. Sitter här och äter frukost och lyssnar på fågelkvitter medan jag planerar och drömmer om både det ena och det andra.

Då jag har en hyfsat bra möjligheter till odling i trädgården så vill jag ju ha det gottaste på altanen samtidigt som det ska vara enkelt. Jag har sått både lavendel och fjärilslvaendel som jag tänkte ha i en balja ståendes på altanen. Luktar ju så himla gott med lavendel så jag hoppas att de växter till sig ordentligt.

Jag har också Phsylais som jag tänkte plantera i en större kruka. Jag har precis toppat dem och till min fasa såg jag att de redan hade börjat blomma… Nu har topparna hamnat i ett glas påköksbordet med sina vackra små gula blommor. Tänk att gå och plocka dessa gyllene bär och äta lite godis?! 🙂

Hade tänk köpa mig ett fikon också. Deras blad är så fina tycker jag. Och sen vet jag inte riktigt… Vad kan man tänka sig att ha i en medelhavsträdgård på altanen? Några bra förslag?

D r ö m m a r
F ö r p a c k n i n g a r ?