Mål 2012

14 januari, 2012
Kategori:

Det där med nyårslöften är jag inte så bra på men jag har ändå några nya mål för 2012 som jag ska arbeta mot. Det är alltifrån hälsan till projekt i trädgården. Det känns helt rätt att inte lova saker utan fokusera på att arbeta för något som är viktigt för mig och går att uppnå.

Det ligger flera inlägg på raken med Mål 2012. Detta för att jag ska kunna gå tillbaka till de olika kategorierna och använda som checklista under året. Häng med, vet ja!
Hälsan
Detta år kommer gå i ego-tecken. Det vill säga att försöka sätta mig själv främst och inte alltid göra allt för alla andra. Förstå mig rätt, jag menar inte att jag ska strunta i omvärlden eller nära och kära, nej jag ska bara tänka lite mer på min egen hälsa. Ett stort förbättringsområde!

  • T ex så ska jag (fortsätta) arbeta för att jag ska hinna träna, jag behöver få mer energi samt tappa 10-15 kilo i vikt, dessutom skulle jag vilja vara vältränad! 🙂
  • Lyxa till med någon behandling så som massage, ge mig själv lite positiv uppmärksamhet då och då.
  • Byta jobb. Jag behöver ta tag i mina stressrelatera symtom. Och även om jag gillar mitt jobb så är det dags att börja tänka lite mer på mig själv. Blir spännande att se vad jag kan komma hitta på när ”jag blir stor”.
  • Att bli en löpare! Men då måste jag bli frisk från hälsporren…
  • Unna mig fler kulturella upplevelser. Gå på vinprovningar, teater, ”trädgårdsmöten” opera och annat som känns intressant. Detta betyder inte att jag skulle tappa mina ideal eller ge upp mina värderingar. Man kan göra både och.
Chilisådderna går ju si så där kan man tycka men snart blir det nog bättre!
Mål 2012