Mål 2012

14 januari, 2012
Kategori:


Huset

Vi har bott tio år i huset utan att prioritera det så himla mycket. Det är dags nu. Jag vill inte bli gammal och tänka; ”det där borde vi gjort… ” utan nu är det dags att handla. Vi ska jobba för att huset blir bättre och mer anpassat för vår livsstil. Det handlar inte om att lyxa till huset med alla möjliga prylar utan det ska bli mer funktionellt.

  • Ja, arbeta för att göra om köket. Projektet är påbörjat men långt ifrån klart. Sakta men säkert, ett steg i taget. Och efter köket, badrum och tvättstuga. Dessutom behöver jag måla färdigt i hallen. Många påbörjade projekt som behöver göras klart, avslutas.
  • Huset ska målas om på en eller två sidor och alla fönster på övervåningen behöver kittas om och målas. Både för att hålla värdet på huset men också för att inte huset ska falla sönder då det blir så mycket större projekt att ta hand om.
  • Kanske om man hinner med att göra ordning källaren så att man kan utnyttja den på ett bättre sätt. I matkällaren skulle jag verkligen vilja ha bra hyllor att förvara maten på. Behovet att få mycket förvaringsutrymme i matkällaren är stort om grönsaksförvaringen inför vintern ska ska lyckas.
Mål 2012
Mål 2012