Många intryck under veckan som gått…

11 augusti, 2012
Kategori:

Första arbetsveckan över på nya jobbet! Det har varit hektiskt, mycket att ta in, en hel del att leverera men otroligt roligt och spännande. Jag har varit helt slut på kvällarna och inte orkat mycket mer. Dessutom har jag ju samtidigt börjat mitt nya ”cykelliv”…!

1,6 mil att cykla har gjort att jag är något öm om stussen 😉 Jag cyklade onsdag och fredag så det är ju inte galet många dagar men ändå. Jag har tänkt att cykla tre dagar i veckan nu i början om det är möjligt. Mycket beror på vad jag ska göra på jobbet och måste anpassa mig lite.

Nu har jag dessutom pimpat cykeln med en flagga! Det är småbarnen och jag 😉 Men det gäller ju att synas när halva resevägen är farlig med bilar som kör fort och inte finns det någon cykelbana. Så många reflexer på både mig och cykeln, samt en orange flagga torde ju hjälpa till att jag syns.

Idag ska vi åka och se på en trädgård; Lindbro Trädgård. Det blir en bra bit bort så det ska packas matsäck också innan vi far iväg. Och ladda batteriet till kameran! Livsviktigt! Tänk om batteriet tog slut när man ska fota något inspirerande och vackert?

Så det blir nya intryck idag med 🙂 Morgondagen blir nog till att reflektera, koka bönor och städa, en salig blandning. Och förhoppningsvis hinner jag med en sväng hos er också, det har jag ju inte hunnit med denna vecka. Det är som nåt fattas när jag inte har besökt er… konstig känsla. Så nä, jag har inte glömt er eller ignorerat utan det har varit en mycket händelserik arbetsvecka som har nu planat ut.

På återseende!
Allt gott till Er!
Veckans vegorapport
Harvest Monday, August 6th, 2012 på en tisdag, IGEN!