Många målningsprojekt på G

4 juli, 2011
Kategori:


Det börjar bli dags för barnarbete här hemma om jag ska ”få” allt målat… Mina sladdvindor som fungerar som bord, har sonen börjat måla med träolja för att de ska hålla. Hade inte tänkt måla dem för de blir ju så fina med tiden men jag ser att de börjar förmultna så det är nog dags. Om man tittar nog så slänger han penseln ”bara för att” den ska komma med på bild. Och visst, han lyckades! 🙂

Maken har byggt några fler odlingslådor (efter lite gnäll) och de behöver ju också målas. En stor härligt som ska bli min pumpalåda! Den fyller jag med massa kompostmaterial som jag inte har lyckats småfördela (som planen var) och sedan med matkomposten! Det blir nog bra ställe för mina pumpaplantor som bara väntar på att få komma ner i god jord.

Dessutom har min härliga make byggt mig en arbetsbänk… eller ett planteringbord närmare bestämt. Den ska ju också målas! Planteringbordet är himla fint och jag är så nöjd med storleken. Inget litet fjuttigt utan ett stort och gediget bord. Nu ska jag bara göra i ordning ett bra ställe som den ska stå på efter att den är målad. En arbetshörna helt enkelt!

Och så är det ju inne också… målning av hallen pågår. Många målningsprojekt som sagt. Men det är ju så roligt när det blir klart.

Nu ska jag gå ut på promenad med Wilma.
Vi ska nog gå ner till vattnet och busa lite!

På återseende!

Sneakpeak!
Mera fläderdryck!