Sneakpeak!

7 juli, 2011
Kategori:


Just nu är jag helt insnöad på min meditationsträdgård och all tid går till den. Det är himla skoj när man kan börja se resultat efter många timmars arbete. Vissa dagar är jag helt ledbruten av allt grävande 🙂 Det är himla mycket jobb och det är tur att båda mina favoritmän hjälper mig; maken och sonen.

Det finns en risk att detta är en trädgårdsblogg i några dagar nu när jag håller på med meditationsträdgården. 😉 Blir liksom helt tagen, insnöad och lyrisk över hur det ska bli. Planerar och jobbar på vart eftersom, försöker ta tillvara på stuff som finns och letar febrilt i mina gömmor efter användbara saker. Kostnaderna drar i väg så himla lätt när man behöver både det ena och det andra så jag försöker hålla dem nere.

Men vissa saker behövs; grus i stora lass, mååånga plantor av stor daggkåpa, några träd, en avskärmning av pilstaket eller liknande. Idag ska jag leta efter inspiration till avskärmningen i alla mina trädgårdsböcker, nåt spännande måste det ju finnas att apa efter. Bra pausgöromål, att leta och bli inspirerad. I denna värme behövs många pauser eftersom det är gassande sol vid meditationsträdgården.

Nä nu ska jag ut och gräva lite!
Kram på er!
Jag jobbar på...
Många målningsprojekt på G