Mat för kropp och själ!

22 januari, 2012
Kategori:

Jag har fått ett ärofyllt pris, Libster Blog Award av Annas gröna kök med motiveringen: Hittar alltid tillbaka till din blogg för inspiration till odling och miljö. Så nu får du en award av mig!

Det är ju precis det jag hoppas att jag gör med bloggen, inspirerar och motiverar! Ibland kanske någon pekpinne dyker upp men allt som oftast försöker jag påverka på ett positivt sätt. Jag tror ju på en grönare planet och jag tror att alla kan göra något. Jag är bra på vissa saker och försöker förbättra annat. Man kan alltid bli bättre ;-).

Priset får jag tillsammans med flera vego-bloggar och jag blir ju stolt så klart. Själv försöker jag laga mer vegetarisk mat även om vi inte är vegetarianer. Ibland har vi den vegetariska maten som tillbehör, ibland har vi animaliska produkter som tillbehör och ibland har vi bara vegetarisk mat. Egentligen är jag inte så mycket för att kalla olika maträtter för vego eller inte utan jag önskar att vi åt mer grönt för att det är hälsosamt och gott!

Jag kommer inte skicka priset vidare MEN jag gör gärna en länklista
med goda förebilder av matbloggare!
Jag behöver mer inspiration så skriv ner era favorit matbloggare, med en länk så sammanställer jag dem. Alla kategorier är välkomna, mat är ju så mycket – viktigt för både kropp och själ. Jag börjar med Annas gröna kök och några som hon prisar och en som jag brukar glutta i, Fröken Dill. Vad har ni för favorit-mat-bloggar?

Annas gröna kök
Var i helsike är min grapefrukt?
Vego Inspira
Fröken Dills kök
Köttfri fredag
Nu händer det grejer må ni tro!
Ser ut som vinter