Mjölksyrningskurs – att komma igång!

3 januari, 2016

Nu kör vi!
Efter många förfrågningar om kurs i mjölksyrning av grönsaker är det dags för 2 kurstillfällen! De är på nybörjarnivå eller ”komma igång” med mjölksyrejäsning av grönsaker. Kanske blir det fler senare i vår men vi börjar med dessa två datum:

  • Kurs 1 Mjölksyrning av grönsaker  21 feb. 2016 kl. 9.00 – 14.00
  • Kurs 2 Mjölksyrning av grönsaker  20 mars 2016 kl. 9.00 – 14.00
Teori och praktik
Du får lära dig grundläggande teori av processen, vad som behövs för ett lyckat resultat och vilka fallgropar du kan se upp med. Du får också praktisera, dvs. göra din första mjölksyrning och ta med hem. 
Kursavgift
5 timmar inklusive lunch: 595 kr inkl. moms

Vad ingår?
  • Föreläsning och praktiska övningar.
  • Tillgång till material som behövs för en lyckad syrning – inkl. burk och grönsaker som du får ta med hem!
  • Ett enkelt kompendium med recept för att komma igång hemma.
  • Lunch – jag bjuder på en vegetarisk soppa, sallad och bröd.
Plats:
Hemma hos mig i vårt kök.
Adressen: Frölunda 57, i Sorunda. Det ligger mellan Nynäshamn och Södertälje. 
Länk till karta
Antal platser:
10 stycken. Inte fler för att alla ska få plats samt möjlighet att få utrymme till diskussion.
Din plats är bokad när du har anmält dig + betalat kursavgift. Först till kvarn gäller.
Anmälan: 
Du anmäler dig på mail: johnna.gilljam@gmail.com
Jag behöver ditt namn, gärna telefonnummer och vilket kurstillfälle du vill gå på.
Finns det några kostönskemål att ta hänsyn till meddelas det i samma mail.
Betalning:
Du betalar kursavgiften 595 kr till Länsförsäkringar bank kontonr. 9020-3333 464
Skulle kursen bli inställd får du givetvis kursavgift tillbaka. Vid förhinder kan du avboka din plats senast 5 arbetsdagar innan kursstart och få kursavgiften tillbaka. 

Bokad:
När du har anmält dig och betalat kursavgiften får du ett bekräftelsemail av mig.


Må 2016 bli ett toppen fermenteringsår! 
I odlingshuset
Utvärdering 2015 & Gott Nytt År!