P r e s e n t !

6 juli, 2010
Kategori:


Har ni sett vad jag har fått i present av mina arbetskamrater?! Jag gillar ju verkligen Saltå kvarn och hade inte boken så det var riktigt rätt prickat! Tror att någon känner mig ganska väl… 🙂 Vem har tid att jobba nu när man kan testa en massa recept?


Sitter i godan ro efter middagen och bläddrar i min fina nya bok. Jag älskar verkligen böcker! Ute har det stilla börjat regna smått. Äntligen, jag som har väntat. Sitter med altandörren öppen och känner lukten av sommarregn och njuter.

Jag hittar flera recept som jag vill prova nu, på en gång. Har aldrig haft mycket tålamod… Ska verkligen prova knäckebrödet och detta bröd med frön. Lite tjockare, kraftigare och kompaktare bröd passar att skära i min nya brödskärare. Eller i min gamla skärare. Min nya gamla skärare… Jag vet inte så mycket om brödskärare förutom att man hade sådana ”förr” både i Danmark och Frankrike… Någon som vet om man har haft sånt i Sverige? Anyway, bondlurken-bondröven-100%bonde från Danmark-programmet använder en sån. Jag hoppas att min kommer hem snart så jag får prova den…

Nä nu ska jag bläddra vidare till efterrätterna… Puss på er!

Det går upp och det går ner...
Äntligen!