Så här ser det ut hemma hos mig – chickenutmaning!

2 mars, 2013

Det finns få saker som jag har svårt att stå emot. Typ vissa utmaningar som man skulle kunna skrika chickeeen efter mig och klucka ljudligt samtidigt som man flaxar lite snyggt med armarna. Även om jag vet att jag inte måste så kan jag inte låta bli. Och jag tar Hélenas utmaning på fullaste allvar:  
Fegis, våga visa snö ;-)! 
(Om någon nu blir orolig så är detta skrivet med mycket humor!)

Hos Bland rosor och bladlöss finns det en fredagsutmaning varje fredag som är spännande att följa men jag brukar fega ur. Jag antar nästan aldrig sådana utmaningar, det passar mig sällan.  Det vill säga, jag har redan en tanke om vad jag vill skriva om och det passar sällan in i temat. Men nu när det blev ett extra tryck på utmaningen måste jag ju prestera! Så vassegó, här kommer min tolkning av temat; Så här ser det ut hemma hos mig!

Ja så här ser det ut hemma hos oss! Snö och återigen snö. Jag skulle kunna lämna därhän men näe, det är lika bra att skrika ut ångesten. Förutom att det är snö överallt så snöade det igår, den 1:a Mars stora blöta flingor. Många flingor.  Krokus och snödroppar är avlägset när man tittar ut för det tar nog några dagar med plusgrader innan all snö är borta.

Varför jag väljer att visa en skottkärra med krukor och såbräten under all snö är en fortsättning på denna missär. Jag tänker att om jag ändå nu blottar mig så gör jag det på fullaste allvar och tar de senaste projekten som har misslyckats. Detta är ju en av dem, jag behöver ju mina krukor! De var ju samlade så fint på väg ner i källaren när vintern överraskade mig. Så det är ett problem… men det är så det ut hemma hos mig…

Ett annat misslyckande är nog min Kombucha. :-/ Hm… Farbror Grön… jag tror inte det gick som det skulle! Med klump i magen inser jag att jag måste hälla ut skiten och allra ödmjukast tigga om ny ”moderkaka”. På nåt sett… har jag misslyckats och det är en vit hinna på denna dryck. Det är en tjock j-a hinna som jag gissar är mögel och inget annat. Vågar inte ens lukta på den. Maken säger att det luktar surt men jag vågar inte…  Så ser det ut hemma hos mig…

Det får väl räcka med hur det ser ut hemma hos mig just nu. Och by the way, det snöar nu med….

Ha en skön lördag everybody!
Evighetstomaten Principe Borghese
Auberginesådd!