Upplyftande konferens

14 augusti, 2010
Kategori:


Har varit på konferens med jobbet i några dagar och det har varit ovanligt lyckat. Vi har fått mycket gjort och det känns som en bra start inför hösten. Miljön var helt underbar och tänk vad det kan göra för både arbetet men också för själen.

Något som kändes väldigt upplyftande var att konferensanläggningen la lite vikt på miljön… På olika sätt kunde man känna av miljötanken. Till exempel så fanns det en fin lite lapp på insidan av rumsdörren med uppmuntran att släcka belysningen när man gick ut, för att spara på jordens resurser.

I konferensrummet fanns det ju så klart godis och frukt i mängder. Frukten kom från närområdet och var säsongsbetonad, äpplen och päron. Riktig goda äpplen som smakade äpple! En skål med björnbär och en med röda vinbär, mycket gott och uppfriskande. Även här fanns en lite söt handskriven lapp på bordet med frukten att man gärna fick äta mycket av den goda frukten men att man inte skulle kasta i onödan. Att spara på jordens resurser…

Vinet som serverades som husets vin till maten var ekologiskt. Kycklingen var en ”glad” kyckling och så vidare. Ja ni fattar, det var verkligen upplyftande med konferensen!

Trevlig lördag på er allihopa!
Sköna upplevelser
Förbättring 2010