Det är inte läge att driva med mig idag… jag hanterar influensaliknande symtom väldigt dåligt! Just saying!

9 februari, 2015

Jag blir ganska ynklig när jag är sjuk.
Alltså så där sjuk som att det är omöjligt att röra på kroppen.Typ influensa. Assjuk tror jag att det heter närmare bestämt.

För att överleva passar jag på att planera sådder och andra storslagna planer. Var jag ska placera 4 stycken Glädjehus och var ska getterna och mejeriet vara. Tur att jag inte är sjuk så ofta. Och tur att jag blir frisk. Det mesta av mina planer går inte att förverkliga.

Jag tittar också på film om jord som är ett av mina favoritämnen:

Vi ses snart!


Ett tillägg till det ovanstående för att undvika missförstånd. 
Finns mer att läsa i kommentarerna!

 

När någon har ont eller är sjuk kan hen få säga det, till och med klaga över det utan att behöva tänka att någon alltid har det värre. Man kan inte jämföra eller mäta lidanden, sjukdom och sorg och det är också ganska respektlöst att göra det för den som är mycket sjuk i obotliga sjukdomar eller kroniska sjukdomar. Eller att jämföra olika sjukdomar som drabbar omvärlden ofta lika mycket som en själv (men på olika sätt); alkoholism och alla psykiska sjukdomar.  Eller hur jämför du en sticka i fingret på ett barn och ett brutet ben hos en vuxen?
 
Att jämföra influensa med cancer eller andra ovanstående sjukdomar skulle aldrig komma mig för, jag är assjuk jämfört med hur jag brukar känna vid förkylningar om jag var otydlig. Det handlar om mig i förhållande till mig. Det är klart att det finns människor som är sjukare på olika sätt men det är INTE vad jag pratar om. 
 
Jag har stor empati för andra människor och oftast visar jag även medkänsla och agerar därefter. Som jag skriver i rubriken så har jag lite svårt att hantera detta med min influensa eftersom jag är en aktiv och kreativ människa men tänka klarar jag fortfarande av!!! Ni får gärna diskutera vidare detta bland kommentarerna om ni önskar. Ha en bra dag! 
Vem bestämmer vem som får tycka synd om sig själv?
En vecka med mig - dag 5 & 6 Medmänsklighet och lycka!