Wabi Sabi Varmbänkar!

2 juni, 2011


Det är bara att konstatera att de senaste veckorna har var kaotiska och vi har försökt göra det bästa av alla situationer. Jag hann till och med plantera ut chili, paprikor och aubergin i mina härliga varmbänkar i lördags! Mäkta nöjd att få till det eftersom det kändes som det borde ha gjort för flera veckor sedan. Plantorna stod och trängdes lite varstans här hemma och borde ha fått en bättre behandling den senaste tiden.

Men nu är det Wabi Sabi Varmbänkar! Jag måste ta ett steg tillbaka. I måndags hände de det som inte får hända! Jag glömde öppna varmbänkarna på morgonen och under dagen var det strålande solsken!!! Jag har kokat alla mina plantor på bara några timmar på grund av disträhet. Plantor som jag började dra upp i januari är nu slut. WABI SABI

Måndag kväll slog jag bort allt vad som hette självhushållning, god mat, hälsa och gröna fingrar. Sorgeperioden påbörjades och jag bestämde mig för att ta tag i det till helgen. Bara låta det vara tills nu. Så denna långhelg blir början på något nytt. Vi får se. Den som lever får se. Om inte någon glömmer lyfta på glaset….

"Ingen målar med linoljefärg mer..."
Rensat i trädgården! Kan det bli bättre?!