M å s t e n ?

22 juni, 2010
Kategori:


Idag jobbar jag dag och kväll, det vill säga har hela förmiddagen för mig själv. Ibland är det gott att kunna göra det man själv har lust till men idag pockar nog andra ”måsten” på. Ja, jag kallar det nog för måsten… bönorna som jag har sått inne för att komplettera den misslyckade sådden ute börjar ränna iväg och då måste de nog komma ut. Hinner nog inte plantera alla idag då det är ganska många plantor men de som är störst borde ju få känna på lite riktig mylla.


Sedan hade jag ju bestämt mig för att göra rabarberdryck till midsommar och då är det dags att sätta igång. Den är i och för sig inte svår att göra utan bara lite småbökig om man gör en större sats på en gång. Idag gör jag nog en enkel sats och sen nu under midsommarhelgen. En annan sak som låter spännande är ju att göra egen cider och eget vin… läser i flera böcker hur man gör men det verkar omständigt, riktigt svårt. Tål att tänkas på!

Rasta hunden, mata hönorna och kalkonerna, äta och fixa matlåda är andra måsten som ska göras här på förmiddagen. Dags att sätta fart om nåt ska blir gjort!

På återseende!
B r a h a m a
B e s t ä l l n i n g a r !