Min favorit Kimchi – enkel och god, så gör du!

20 november, 2022

Ha-begär Kimchi är gott och kan användas till nästan allt. Jag skulle nog påstå att kimchi är beroende framkallande och man kan få svåra ”cravings” om man gör ett kimchi-uppehåll. Förutom att det är gott så är det också nyttigt precis som våra nordiska mjölksyrade grönsaker. Man får bra matsmältning och massor av god probiotika,…

Läs mer

Fermenterad tomatsalsa med korriander i vaccpåsar

30 juli, 2022

Antingen gillar man koriander eller inte. Den som inte gillar koriander har helt fel och behöver tänka om. Nä jag skojar som ni säkert förstår men jag tycker att man kan ge det ett nytt försök i en syrlig tomatsalsa med lite sting. Du kan ju också välja att utesluta koriander och köra på som…

Läs mer

Kimchi på blomkålsblast

22 mars, 2020

Kimchi på blomkålsblast Kimchi kan du göra många sätt, det finns hundratals recept om du googlar. Jag har några olika favoritrecept som jag brukar göra och den här blir nog en av dem i min strävan efter att ta hand om hela grönsaken. Jag har gjort den hyfsat enkel för att minimera arbetet men med…

Läs mer

Min favorit Kimchi – enkel och god, så gör du!

24 november, 2019

Ha-begär Kimchi är gott och kan användas till nästan allt. Jag skulle nog påstå att kimchi är beroende framkallande och man kan få svåra ”cravings” om man gör ett kimchi-uppehåll. Förutom att det är gott så är det också nyttigt precis som våra nordiska mjölksyrade grönsaker. Man får bra matsmältning och massor av god probiotika,…

Läs mer