Odlingskalender för 2019

31 december, 2018

Jag har storslagna planer varje år och skriver listor på vad som ska göras för varje månad. Nu tänkte jag faktiskt dela mina planer med er även om det är lite läskigt. För ni vet kanske, att planer är inte samma sak som faktiska händelser?! Det är inte alltid alla mina planer förverkligas men det gör inte heller så mycket tänker jag, bara jag gör något så blir det bra.

Så till min hjälp tänkte jag ha mina Linneavykort som är så vackra! Jag hoppas på att för varje månad i den blivande odlingskalendern får en bild illustrera månadens odlingsplaner. Det kommer vara alltifrån vad som behöver beställas eller köpas in i fröväg till vad som ska sås och planteras om. Från början till slut. Så de kommer gå under det påbörjade temat Från frö till tallrik och nu Odlingskalender!

Idén om Odlingskalender kom faktiskt upp från att jag frågade på sociala medier vad en ville att jag skulle förmedla här på bloggen. Utan tvekan så var önskemålet att jag skrev om vad jag odlar, hur jag tar hand om grönsakerna och generellt om köksträdgården. Så jag ska ge mig på att försöka få till en Odlingskalender för 2019 som ni kan följa om ni önskar.

Självklart kommer jag fortsätta skriva om alla andra dela också som är så roligt men det blir ett nytt tema att följa med Odlingskalendern. Hoppas ni gillar tanken! Ni får gärna önska vad som ska med in kalendern om ni har tankar eller förhoppningar.

Med det önskar jag Gott Nytt Odlingsår 2019!

Vänligen

Johnna a.k.a Bondjäntan

 

Odlingskalender 2019: Januari
Dahlior till 2019