Logo Skog till bord | Katarina Ekeström

Stäng
  • Startsida Bloggar
  • Skog till bord
  • Lev som en bonde
  • Johanna i Kulla
  • Bondjäntan odlar
  • Trä, hops och kärlek
  • Ruckel och Rödfärg
  • Öl-land
  • Land
  • Land Lantbruk
  • Land Skogsbruk
  • Prenumerera
  • E-tidningen

Köttsallad – det bästa av två världar

11 november, 2021
Kategori:
  • Grönsaker och tillbehör
  • Kött
  • vilt och tamt
0
skogtillbord-köttsallad-nov21

Köttsallad – inte någon motsägelse. Tanken är mer grönt, mindre kött, ett win-win-koncept med många fördelar. För smak, hållbarhet, hälsa och skönhet. Välkommen in i köket!

Etiketter: köttsallad, lamm, sallad
Läs mer

Rösti – en gyllene potatiskaka

9 november, 2021
Kategori:
  • Grönsaker och tillbehör
0
skogtillbord-potatis-rösti-november21

Rösti – mer potatismagi. En krispig, gyllne, karamelliserad yta omsluter en krämigt, mjuk kärna. Ingredienserna är enkla: Potatis, lök och salt. Låter simpelt, är magiskt gott. Välkommen in i köket!

Etiketter: potatis
Läs mer

Älggryta – kökslust i höstrusk

4 november, 2021
Kategori:
  • Kött
  • vilt och tamt
0
skogtillbord-älggryta-nov 2021

Älggryta – så infaller dagen när ingenting annat än en klassisk, rödvinsbaserad älggryta känns tillräckligt uppmuntrande. Välkommen in i köket!

Etiketter: älg, älgkött, gryta, vilt
Läs mer

Pumpa på tre sätt

30 oktober, 2021
Kategori:
  • Grönsaker och tillbehör
0
skogtillbord-pumpa-variation-okt21

Pumpa på tre sätt – variation på ett tema. En imponerande, höstvacker tallrik med enklaste receptet. Jag lovar. Välkommen in i köket!

Etiketter: pumpa
Läs mer

Enkel oktoberfest med krabba eller räkor

27 oktober, 2021
Kategori:
  • Fisk och skaldjur
0
skogtillbord-krabba-räkor-okt21

Krabba med aioli eller vitlöksfrästa räkor. Enkelt samtidigt som skaldjur alltid annonserar en känsla av lyx och feststämning. Välkommen in i köket!

Etiketter: aioli, krabba, räkor, skaldjur
Läs mer

Tusenbladspotatis – lika god som vacker

25 oktober, 2021
Kategori:
  • Grönsaker och tillbehör
0
skogtillbord-tusenbladspotatis-okt21

Tusenbladspotatis – mjukt ugnsrostad potatis med knaprig, smörpenslad yta. Så nöjd! Så gott! Välkommen in i köket!

Etiketter: potatis
Läs mer

Fiskgratäng med spenat och svamp

22 oktober, 2021
Kategori:
  • Fisk och skaldjur
0
skogtillbord-fiskgratäng-okt21

Fiskgratäng – ett litet konstverk i vardagen. Ser svårt ut, men är rätt lätt. Och snyggt! Välkommen in i köket!

Etiketter: fisk, fiskgratäng
Läs mer

Gyllenbrynt schalottenlök – för mustig sötma

18 oktober, 2021
Kategori:
  • Grönsaker och tillbehör
0
skogtillbord-gyllenbrynt- schalottenlök-okt21

Gyllenbrynt schalottenlök – en underbar kombination av finkök och vardagsråvara. Mustig, söt och rik. Välkommen in i köket!

Etiketter: brynt, lök, schalottenlök
Läs mer

Ugnsbakade äpplen med salt mandelkolasås

15 oktober, 2021
Kategori:
  • Bakat och sött
0
skogtillbord-ugnsbakade-kaneläpplen-okt21

Ugnsbakade äpplen med salt mandelkolasås och kanelfyllning! Ja, ni fattar : ) Välkommen in i köket!

Etiketter: äpple, dessert, kolasås, ugnsbakad
Läs mer

Pulled vildsvinskarré – en rätt, rätt i tiden

10 oktober, 2021
Kategori:
  • Kött
  • vilt och tamt
0
skogtillbord-pulled-vildsvinskarre-okt21

 Pulled vildsvinskarré – Check på fantastisk smak. Check på hållbart. Dessutom check på spännande och nytt. Välkommen in i köket

Etiketter: gryta, italienskt, vildsvin, vilt
Läs mer
Äldre inlägg
Nyare inlägg
  • Senast uppdaterat om:

    • Nyårsmaten ni inte vill missa 30 december, 2023
    • Tolv vegetariska julbordstips 19 december, 2023
    • Ugnsrostad potatis till storhelgerna 18 december, 2023
  • Läs mer om:

  • Arkiv:

  • Prenumerera på bloggen – få notiser i mejlen

  • Hitta mer om:

    blåbär bröd buffé choklad dessert fika färsbiffar grill gryta husman husmanskost jul julbord kyckling kål köttfärs lax lök macka majonnäs midsommar morötter nyår ost paj pasta potatis potatissallad påsk rabarber ramslök räkor rödbetor sallad sill soppa sås tomat tomater vegetariskt vildsvin vilt viltfärs ägg äpple
  • RSS Mer från Land.se

Följ mig