Ost- och rödbetspaj till adventsmingel
Ost- och rödbetspaj – Något att ställa fram till mingel och pyssel. Vackert julröd med härlig ostsälta som kontrast till allt det söta. Välkommen in i köket!
Ost- och rödbetspaj – Något att ställa fram till mingel och pyssel. Vackert julröd med härlig ostsälta som kontrast till allt det söta. Välkommen in i köket!
Julpimpad potatis – Kökets vardagshjälte tvekar inte. Potatisen ställer självklart upp med julstämning när den tillfrågas. Välkommen in i köket!
Lingonkolapaj – Lingon förresten? Är det juligt, eller är det bara jag? Som små glänsande julkulor med pigg syra som parerar allt det söta. Perfekt! Välkommen in i köket!
Landgång – klassikern som beskrivs som ett litet smörgåsbord på en macka. En adventsrätt? Varför inte. Välkommen in i köket!
Värmande adventsdryck – mer än bara glögg. Ångande het med kryddig smak i väntan på julen. Perfekt till pyssel och pepparkakor. Välkommen in i köket!
Moules Frites – vinkokta musslor serverade med pommes frites. Belgisk rätt som blivit vår nya krogfavorit. Välkommen in i köket!
Tapenadepotatis till vinterminglet. Jag bjuder in potatisen till en huvudroll inför trevligt småplock i väntan på julen. Välkommen in i köket!
Fermentera eller mjölksyra – när ingredienslistan är löjligt kort och resultatet blir fantastiskt. För smak och välmående. Välkommen in i köket!
Ost- och charkbricka – ni tänker kanske Italien eller Spanien, men nu ska vi göra ett smakäventyr på hemmaplan. Välkommen in i köket!
Matjesill i vinterskrud – Låter fel, men varför inte. Nu låter vi midsommarens stjärna lysa upp novembermörkret. Välkommen in i köket!