Burgare – kött-, fisk- och vegovarianter
Burgare – mat i bröd är ett vinnarkoncept. Gör dem på kött, fisk eller som en vegovariant. Fries på sötpotatis eller pommes också såklart. Lite plock. Lite helgkänsla och alldeles, alldeles underbart. Välkommen in i köket!
Det finns ett antal varianter på temat mat i bröd. Och vi älskar det. Det blir bra helt enkelt. Praktiskt och verkligen mycket gott. Burgaren har vi tagit till oss på ett sätt som gör att den alltid är lika aktuell. Som mysigt helgplock eller som snabbmat att grabba i flykten.
Här serveras ett hopplock av en hel rad burgare. Klicka på länken som passar dig och receptet är ditt. Där finns ett par olika burgare med kött som huvudingrediens, en fantastisk fiskburgare och en vegovariant. Alla mycket goda och som bonus finns här också ett recept på sötpotatisfries och ett med fokus på riktigt frasiga pommes. En helgrepp på burgartemat!
Burgare – en hel meny att välja från
Sötpotatisfries – krispigt trendigt
Fiskburgare och en kärleksförklaring
Burgare med rostad lök och rotfruktschips
Allt gott! Hälsar Kat : )
0 kommentarer