Burgare – kött-, fisk- och vegovarianter

1 mars, 2019
skogtillbord-burgare-feb19

Burgare – mat i bröd är ett vinnarkoncept. Gör dem på kött, fisk eller som en vegovariant. Fries på sötpotatis eller pommes också såklart. Lite plock. Lite helgkänsla och alldeles, alldeles underbart. Välkommen in i köket!

Det finns ett antal varianter på temat mat i bröd. Och vi älskar det. Det blir bra helt enkelt. Praktiskt och verkligen mycket gott. Burgaren har vi tagit till oss på ett sätt som gör att den alltid är lika aktuell. Som mysigt helgplock eller som snabbmat att grabba i flykten.

Här serveras ett hopplock av en hel rad burgare. Klicka på länken som passar dig och receptet är ditt. Där finns ett par olika burgare med kött som huvudingrediens, en fantastisk fiskburgare och en vegovariant. Alla mycket goda och som bonus finns här också ett recept på sötpotatisfries och ett med fokus på riktigt frasiga pommes. En helgrepp på burgartemat!

skogtillbord-burgare-feb19
Överallt är de med. Fries på sötpotatis är ett måste på burgarmenyn.
skogtillbord-burgare-feb19
Principen för en burgare är enkel. Goda grejer i ett fluffigt bröd. Följ länkarna nedan för en fiskvariant, en pulled och en umamiburgare med ost, bacon och stekt svamp.
skogtillbord-burgare-feb19
Back to basic. Pommes! Frasiga, doftande med lätt sälta. Prova att fritera egna. Recept i länk nedan.

Burgare – en hel meny att välja från

Sötpotatisfries – krispigt trendigt

Fiskburgare och en kärleksförklaring

Pulled beef- burgare

Burgarbröd – baka egna

Umamiburgare

Vegoburgare

Burgare med rostad lök och rotfruktschips

Pommes frasig klassiker

Allt gott! Hälsar Kat : )

 

Semmelkladdkaka - i sista stund
Karamelliserade popcorn - godishimlen!