Dubbla grillspett – hett tips
- Kött
- vilt och tamt
Dubbla grillspett – hängslen och bälte. Eller ett smart sätt att hålla köttet på plats under grillningen? Svaret har du här . Välkommen ut till grillen!
Dubbla grillspett – hängslen och bälte. Eller ett smart sätt att hålla köttet på plats under grillningen? Svaret har du här . Välkommen ut till grillen!
Häggblom och fläderfägring. Två vita, doftande flor att spara på burk. Jag gör vinäger och picklar för smaksensationer. Välkommen in i köket!
Chipsburgare – två goda grejer i samma bröd. Chipsen ger crunch och fin sälta. Inte kaka på kaka, bara ännu godare. Välkommen in i köket!
Rabarberkompott – lite gammaldags, men fortfarande lika gott. Här kommer den med ett nötigt havrefras och med knäckig paj som bonustips. Välkommen in i köket!
Sallad Lonnaise – enkel klassiker med en aning beska. Pocherat ägg, rökt fläsk, vinägrett och smörstekt bröd. Välkommen in i köket!
Rabarberchutney och ostmajonnäs till burgaren! Nytt, spännande och gott till grillfesten. Törs ni? Välkommen ut till grillen!
En nässelkavalkad för gourmeter – Ljuvlig primör, eller förkastligt ogräs? Prova min nässelsoppa, vårgrön gnocchi eller nässelpaj. Välkommen in i köket!
Stilfull grillkorv – temat är: korv med bröd, grillat, i säsong, nordiskt, färgstarkt, men framför allt riktigt gott. Välkommen in i köket!
Ramslökens tid är här. En av årets mathöjdpunkter. Jag gör pesto, soppa och picklar en burk med de fina ännu inte utslagna knopparna. Välkommen in i köket!
Nässelsoppa med salsiccia och ägg. En sopptallrik som bjuder in vårens första primör, brännässlan, att samsas med sina bästa smakkamrater. Välkommen in i köket!