Soffritto – basen som sätter smak
Soffritto – basen till de mustiga grytorna, till sopporna och såserna. Vi tittar på grönsaksgrunden som sätter smakerna. Välkommen in i köket!
Soffritto – basen till de mustiga grytorna, till sopporna och såserna. Vi tittar på grönsaksgrunden som sätter smakerna. Välkommen in i köket!
Energibollar och blåbärssoppa – lika bra till sportlov som till vasalopp. Enkelt och blixtsnabbt fixat. Välkommen in i köket!
Semlor för er som tar det på allvar. Som vill känna doften av nybakade vetebullar och kardemumma. Ni som anar att egen mandelmassa är ljuvligt. Och enkelt. Välkommen in i köket!
Tid för räkfrossa – kalla vatten betyder riktigt fina räkor. Här bjuds fräsch räksallad, räkpasta och krämig Indienne. Välkommen in i köket!
Ärtsoppa – husmanskostens husman. Lite bortglömd, men varför? Torkade bönor har gjort superkarriär och ärtan är väl i klass med dem. Välkommen in i köket!
Ost- och citrondoftande potatismos – till fisk eller varför inte till falukorven!? Vi är fortfarande inne i vinterpotatisens paradis. Och rätt behandlad blir den ett vårtecken. Välkommen in i köket!
Vegetarisk lyxmiddag – stekta svartrötter, ostdoftande rotselleripuré, picklat äpple, svartkålschips och brynt nötsmör. Kött någon? Trodde inte det. Välkommen in i köket!
Ostpanerad kycklingfilé – Schnitzeltunna skivor kyckling omslutna av gyllenbrynt yta. Vardagsmiddag med fredagskänsla. Välkommen in i köket!
Croissant med äggröra, skott och groddar. Nyutsprungen grönska möter smörfrasigt. Krämigt i kontrast till krispigt. Välkommen in i köket!
Alla hjärtans dag 2022– en dag för extra omsorger. Hjärtformade geléhallon, röda rosor och självklart, en kärleksfullt tillagad middag. Välkommen in i köket!