Syltad höstskörd – bästa tillbehören
Syltad höstskörd – burkar som smycken att plocka fram till ångande grytor. Det sötsyrliga stinget som gör skillnad. Välkommen in i köket!
Syltad höstskörd – burkar som smycken att plocka fram till ångande grytor. Det sötsyrliga stinget som gör skillnad. Välkommen in i köket!
Lättrökta viltfärsbiffar – helt utan avancerad rökutrustning. En gryta och några kvistar enris är allt som behövs. Välkommen in i köket!
Fransk lökpaj – alltid samma slutsats, får jag välja favoritråvara så blir det: lök, potatis och kål. Och idag bjuds en fantastisk fransk lökpaj. Välkommen in i köket!
Lingonchutney som korvtoppning! Med rostad lök och Västerbottensostmajjo. Vad tror ni om det?! Välkommen in i köket!
Köttfärshusman – känn den trygga doften av pannbiff med lök, kålpudding och biff à la Lindström. Välkommen in i köket!
Shakshuka – frukosträtt i Mellanöstern och Nordafrika, men varför begränsa sig? Det här äter jag gärna när- och varsomhelst. Välkommen in i köket!
Morotsrecept för årets storskörd. Förra året katastrof, inte en morot utan att morotsflugan varit där på kalas. I år festar vi själva! Välkommen in i köket!
Kantarell- och dillstomp – Det perfekta sättet att ta hand om potatis nu innan den kan mosas. Och så gott! Välkommen in i köket!
Äppelfavoriter – säkra kort att hålla hårt i år efter år. Äppelsmör, knäckig äppelpaj och en outstanding äppelmazarinkaka. Välkommen in i köket!
Kycklinglårfilé med cidersky – så har hösten smugit sig in. Lite grytkänsla, kyckling, äppeldofter, brynt lök och salvia. Välkommen in i köket!