Lättrimmad ishavstorsk med spenatkräm
Lättrimmad ishavstorsk med spenatkräm, knaprigt fläsk och pepparrot! Än finns tid att glädjas åt Skreien. Långväga simmare och delikatess. Välkommen in i köket!
Lättrimmad ishavstorsk med spenatkräm, knaprigt fläsk och pepparrot! Än finns tid att glädjas åt Skreien. Långväga simmare och delikatess. Välkommen in i köket!
Oststuvad spetskål – vardagliga ingredienser som tillsammans blir något utöver. Små enkla trick som sätter smak på ett underbart tillbehör utan att krångla till det. Välkommen in i köket!
Vispad citronpannacotta – luftigt och sötsyrligt. Halloncoulis och kanderat mandelhack till det. Check på helgens dessert. Välkommen in i köket!
Burkmat – en tillgång i köket. Och lätt att variera. Låt dina burktomater och vita bönor visa vad de kan. Välkommen in i köket!
Äggröra – en rätt att diskutera. Recepten på den allra bästa är många och här kommer ett till. Krämig och alldeles underbar. Välkommen in i köket!
Varmrökt lax – med en liten känsla av lyx helt utan arbetsinsats. Gör en grandios laxmacka eller en helgfin middagstallrik. Välkommen in i köket!
Kyckling har blivit en favoritråvara. Särskilt bröstfilé, men är det verkligen bästa biten? Jag höjer rösten för hel kyckling. Så mycket bättre! Välkommen in i köket!
Okonomiyaki – låter krångligt, men om jag säger japansk kålpannkaka blir det genast enklare. Tänk en kålvariant av raggmunk. Välkommen in i köket!
Fiskburgare deluxe – det bästa av två världar. Riktigt god fisk och burgare i perfekt symbios. Välkommen in i köket!
Kålpudding – med smaker från förr och flaggan i topp. Husmanskosten gör ett nytt segertåg och just nu signalerar den trygg gemenskap. Välkommen in i köket!