Grillfestens godaste bröd
Grillfestens godaste bröd – fluffig focaccia, doftande pestoskruvar eller osttrådigt dra-isär-bröd. Välkommen in i köket
Grillfestens godaste bröd – fluffig focaccia, doftande pestoskruvar eller osttrådigt dra-isär-bröd. Välkommen in i köket
Smaken av kött – Ni vet den där saftiga biten med en perfekt brynt yta. Grillat eller stekt, i rimliga mängder och med väl valt sällskap. Välkommen in i köket!
Påskbordets sillar – fisken som är favorit vid alla storhelger. Här kommer den i två varianter. Sill i dill och Matjes extra allt. Välkommen in i köket!
Påskbordet laxar – Min trotjänare den stekta inlagda. Prova den! Dessutom ett fat med tunna skivor lax flankerade av en citronmajonnäs. Välkommen in i köket!
Ägghalvor till påskbordet – en klassiker. Och här kommer dem med kräm på västerbottensost, baconströssel och picklade rädisor. Välkommen in i köket
Påskbordets desserter med fluffig maräng, spröd knaprig maräng, silkeslen limetoddy och krämig citronpaj. Välj och vraka bland gott och vackert. Välkommen in i köket!
Påsklamm – kan vara en stek eller varför inte en sallad!? Känn doften av timjan, rosmarin, vitlök och brynt smör. Välkommen in i köket!
Bacon som krydda – ett fint knaprigt strössel med mild sälta och lätt rökig ton. Lyfter en rad rätter till helt nya höjder. Välkommen in i köket!
Ostomelett – när den är som bäst, på franskt manér. Perfekt krämig med enkla tillbehör, En rätt att göra på en knapp minut, om och om igen. Välkommen in i köket!
Våffeltider – för ni har väl inte redan ställt undan våffeljärnet? Vad sägs om en riktigt frasig våffla med löjrom, finhackad lök och crème fraiche!? Välkommen in i köket!