Chimichurri och andra grillvänliga röror
Chimichurri – Mycket smak och en viss hetta som passar grillat av alla sorter. Välkommen ut till grillen!
Chimichurri – Mycket smak och en viss hetta som passar grillat av alla sorter. Välkommen ut till grillen!
Havreotto med sparris– hur konstigt låter det? Men jag lovar. Hur bra som helst! Välkommen in i köket!
Rabarber, lax och sparris! Med en klang av försommar och perfekt till Kristi himmelsfärdshelgen. Eller till mors dag om ett par veckor. Rabarber, lax och sparris! Med en klang av försommar och perfekt till Kristi himmelsfärdshelgen. Eller till mors dag om ett par veckor. Välkommen in i köket!
Flankstek den saftigaste – tunna skivor marinerade i kryddig saltlag efter tillagning. Till buffé, på utflyktsmackan eller med potatissallad.
Buffétider på väg! Det ska sjungas för studenter, tackas av i olika sammanhang eller bara fira försommartider. Tips kommer här. Välkommen in i köket!
Krämig laxpasta – Försommarens smaker med det rökta, citronsyrliga, dill, sparris och spenat. Välkommen in i köket!
Picklade rädisor – en extra dimension till vårens första primörer. Passar allt vårlätt och är särskilt gott till lax. Välkommen in i köket!
Steka fläskkotletter – vi älskar dem, men hur lyckas man att få en fin stekyta och samtidigt behålla dem saftiga? Jag vet! Välkommen in i köket!
Valborgsburgare BLT – elden falnar och glöden är perfekt askgrå. Dags att värma de sköna-maj-frusna fingrarna runt en burgare. Välkommen in i köket!
Syrad jordärtskocka – krispig som nyskördad kålrabbi med syra och behaglig sälta. Gott och vårskördat. Välkommen in i köket!