Kycklingfärsbiffar med tema Asien
Kycklingfärsbiffar med en pigg smak av Asien. Tänk lime, vitlök, soja, sesamolja och chili. Välkommen in i köket!
Kycklingfärsbiffar med en pigg smak av Asien. Tänk lime, vitlök, soja, sesamolja och chili. Välkommen in i köket!
Gårdagens bröd hamnar i skämslistans topp. Mjukt bröd åker helt enkelt i soporna när det börjar torka. Så onödigt på en kanoningrediens. Välkommen in i köket!
Broccolisoppa – knallgrön, smakrik och mild. Snäll, men inte mesig. Vacker, men inte prålig. Välkommen in i köket!
Biff Rydberg – husman med riktigt fin mörad biff eller oxfilé. Men ska man verkligen tärna så fint kött? Jajamen! Välkommen in i köket!
Kanelfrästa äpplen – några protester? Trodde inte det. Lägg till färskostmousse och mandelfras och du har en hit! Välkommen in i köket!
Vegomackor – en hel måltid på en bit bröd. Kylskåpsrensare med finess, men viktigast är ändå smaken. Välkommen in i köket!
Skinklindad laxfilé med ugnsrostade rödbetor. Den frasiga laxen och skinkans sälta till rödbetssötman. Perfekt! Välkommen in i köket!
Egen Salsiccia – inte alls omöjligt. Ett projekt för den med så mycket matlust att det kliar i fingrarna. Välkommen in i köket!
Odla aubergine – inte alls omöjligt för den som har ett växthus eller en skyddad utehörna i söderläge. Välkommen ut i odlingarna!
Landgång med fisktema – Ett koncept från tidigt 1900-tal som hänger med. Förtalad, men ack så älskad. Välkommen in i köket!