Bönsallad – min pålitliga livlina
Bönsallad – med pesto och syrlig citrus står maten på bordet inom några minuter. Bönor är sannerligen skafferiets pärlor. Välkommen in i köket!
Bönsallad – med pesto och syrlig citrus står maten på bordet inom några minuter. Bönor är sannerligen skafferiets pärlor. Välkommen in i köket!
Korv med bröd som kan bli så mycket mer än ”bara”. Här finns möjlighet till utsvävningar. Välkommen in i köket!
Gott och blandat – en tallrik svår att stå emot. Sprakande färger, olika texturer och smakerna! Alldeles, alldeles underbara. Välkommen in i köket!
Gemensam spis – sådan är den nya trenden. Vi äter i grupp från plockiga brickor och fat. Tillsammans är bäst. Välkommen in i köket!
Älskade surdegsbröd – var tog du vägen? Något kom emellan, men vad gör det? Bara att starta en ny omgång. Välkommen in i köket!
Fransk Cassoulet – grytornas gryta! Innehåller alltid bönor och ofta kött som kan variera. Här kommer en variant med kyckling. Välkommen in i köket!
Råbiff med asiatiska smaker – När det som först känns grovt och barbariskt förvandlas till finlir och omsorg. Välkommen in i köket!
Chipsbricka på svenska – Frasiga, varma potatischips ripplade med krämig ostsås. Finhackad picklad lök och ärtguackamole. Välkommen in i köket!
Den lilla gula – ser inte mycket ut för världen, men är full av liv och stora möjligheter. Välkommen in i köket!
Sötsyrliga efterrätter perfekta för en januarihelg. Nu vänder vi oss från chokladen mot citrus, bär och frukt. Välkommen in i köket!