Lökfritters – låt lökstjärnan lysa
Lökfritters – Frasig yta och ett mjukt inte. Ungefär som en ljuvlig en blandning av en råraka och en vegetarisk burgare. Välkommen in i köket!
Lökfritters – Frasig yta och ett mjukt inte. Ungefär som en ljuvlig en blandning av en råraka och en vegetarisk burgare. Välkommen in i köket!
Lax under ost- och dilltäcke. När man vill göra det enkelt men ändå få känslan av lite extra. Välkommen in i köket!
Borscht eller Borsjtj – rödbetssoppan som samlar senhöstens bästa råvaror till en doftande, värmande omfamning. Välkommen in i köket!
Lammracks saftiga med gyllenbrynt stekyta. Dubbelt upp ger bästa resultatet. Välkommen in i köket!
Kraschad jordärtskocka! Raka motsatsen till en katastrof. Ett perfekt sätt att ta tillvara de fina smakerna och att slippa magknip. Välkommen in i köket!
Pumpa på menyn – en av de vackraste grönsakerna som blivit symbolen för sen höst. Och den har så mycket mer att ge än skrämselhicka. Välkommen in i köket!
Reuben sandwich – en klassiker där surkål, bringa, ost och god sås samsas i ett grillat bröd. Tveka inte! Välkommen in i köket!
Rödlöksmarmelad – till den smältande ugnsbakade brieosten och knapriga kex. Låt den regnmörka oktoberkvällen komma. Jag är så nöjd. Välkommen in i köket!
Svampdoftande viltgryta – för dagar när taken är frostvita och löven prasslar under fötterna. Värmande höstmat! Välkommen in i köket!
Laxfavoriter – ahh, den perfekta stekytan. Den mustiga såsen. Och fisken alla älskar. Välkommen in i köket!