Karréspett med rabarberglaze
- Kött
- vilt och tamt
Grillade karréspett med rabarberglaze till midsommar. Fantastiska smaker och allt kan förberedas. Välkommen in i köket!
Grillade karréspett med rabarberglaze till midsommar. Fantastiska smaker och allt kan förberedas. Välkommen in i köket!
Årets jordgubbstårta – eller kanske snarare en tårtkaka. På en mazarinbotten brer jag vaniljkräm och grädde innan jordgubbarna kröner verket
Matjessill på grönprickig yoghurtbädd! Vad tror ni? Och brynt smör ringlat över det. Jag tror! En midsommardröm. Välkommen in i köket!
Honung – nu går slungorna för årets första skörd. Bina har varit försommarflitiga de gyllne dropparna ska äntligen användas. Välkommen in i köket!
Studentbuffé – en av livets stora fester. Och en brytpunkt. Från en känd vardag in i ett nytt liv. Välkommen in i köket!
Citronbakad lax – tillagad i ett stycke. Saftig med en gyllenbrynt yta och fin balans mellan sälta, syra och ett uns sötma. Välkommen in i köket!
Timjan och dragon – två kära kökskamrater. Att klippa färska, men också att spara till sen. Det är skördetider. Välkommen in i köket!
Sparris till mor! En hel knippa, kokt med en len hollandaisesås eller med pasta. Krämigt och ostigt. Välkommen in i köket!
Vårfräsch vinterpotatis! Mitt i mellan hägg och syren, men också i brytningen vinter- och färskpotatis. Innan det slår till piffar vi upp den gamla. Välkommen in i köket!
Fiskelycka vid grillen – prova att helgrilla eller varför inte köra på burgare. Krångligt? Inte alls. Välkommen ut till grillen!