Rabarberpaj med knäcktäcke
Det finns saker värda att upprepa. Rabarberpaj med knäcktäcke, alltså vem protesterar!? Välkommen in i köket!
Det finns saker värda att upprepa. Rabarberpaj med knäcktäcke, alltså vem protesterar!? Välkommen in i köket!
Valborg – helgen som utmanar med ovisshet. + 20 och strålande sol eller snöglopp runt nollan. Ingen vet. Säkert är att vi vill elda och varför inte satsa på en valborgsgrill!? Välkommen ut runt elden!
Nässelpaj 2021 – varje vår nässelpaj och nästan alltid i en uppdaterad version. I år kommer den som en överraskningspaj. Välkommen in i köket!
Ett år har vi haft ihop, mina vårskördade rotsaker och jag. Och det är nu som de är som bäst. Lär mer om favoriterna jordärtskocka, svartrot och palsternacka. Välkommen in i köket!
Brännässlor – råvaran som bara har några veckor på sig att värderas underbar innan den blir till ogräs. Jag bjuder på snabbfrästa och pesto. Välkommen in i köket!
Odla egen sötpotatis!? Absolut, inte alls svårt och en fantastisk känsla att gräva upp de vackert oranga eller lila (!) knölarna. Kom igång genast och här har du några tips på vägen.
Ramslökssoppa – ett säkert och efterlängtat vårtecken. Bokskogen väntar klokt på värme, men ramslöken kan inte hejda sig. Den breder ut sig under de bara bokarna som ett friskt, knallgrönt hav. Välkommen ut i våren!
Såg ni? Kocken Tareq Taylors smarta tips i Trädgårdstider. Om inte, här kommer det igen- Tareqs pocherade ägg – med en eloge till innovatören! Välkommen in i köket!
Post-påsk-sallad, perfekt när vi befinner oss efter aftonen, men ändå mitt i helgen. Detta är dagen för en stor vacker sallad där det mesta platsar. Välkommen in i köket!
Påsksallad med senapssting. Potatis, ägg, grönt och vårigt. Påskveckan är här. Välkommen in i köket!