Potatisbullar – skolmatsfavorit
Potatisbullar – Det glittar i ögonen på barnen. Och varannan tillfrågad som utfordrats i någon skolmatbespisning senaste decennierna ler lyckligt. Så mycket glädje för så lite. Välkommen in i köket!
Potatisbullar – Det glittar i ögonen på barnen. Och varannan tillfrågad som utfordrats i någon skolmatbespisning senaste decennierna ler lyckligt. Så mycket glädje för så lite. Välkommen in i köket!
Pulled julskinka – ett steg in i framtiden och en hyllning till januari. Nu går vi vidare, men vi lämnar inga rester efter oss. Inget julskinksberg. Det ska ätas upp och jag lovar, ni kommer att älska det! Välkommen i köket!
Nyårsdessert – apelsindoftande chokladfluff. Jag utlovar: enkel att laga, snygg att titta på och en verklig smaksuccé! Välkommen in i köket!
Vi firar nyår med skaldjur. Ett vinnande koncept att hålla hårt i. Hummer visst, men jag har några alternativ att testa. Räkor och krabba för ett riktigt Gott Nytt År! Välkommen in i köket!
Oxfilé till nyår = sant! Ni känner kombinationen som inte många vill ändra. Låt oss därför göra det optimalt. Köttet ska vara perfekt och kocken likaså. Vi förbereder för en glammig men stressfri nyårsmiddag. Välkommen in i köket!
Rödvinssås till nyårsfilén, eller vad säger ni?! Kockarnas favorit. Inte bara på tallriken utan också som samtalsämne. Här kommer mitt bästa recept! Välkommen in i köket!
Vår julsallad – en av julbordets triumferande kronor. Den tronar, upphöjd i mitten och har med åren blivit en av de viktigaste rätterna. Kriterierna är doft, färg och juliga smaker. Olika varje år, men alltid succé. Välkommen in i julstöket!
Nu kokas det julgröt i stugorna och jag har ett tips: Gör gröten i ugnen! Garanterat brännfri. Resterna blir till saffransgröt, julens bästa dessert!
Fångar upp den långsamt vandrande floden av ugnsvarm brie med en bit bröd. Några rostade druvor till. Och knapriga honungsnötter. Vi närmar oss fjärde advent. Välkommen in i köket!
Potatis – kökets hjälte och förvandlingskonstnär. Till vardag eller fest ställer den upp och är alltid beredd att förändra sig efter våra önskemål. Årets julversion blir kryddig, knaprig, krossad potatis. Dofterna knockar och det här vill du inte missa! Välkommen in i köket!