Kräftsallad – kräftans nya stil
Kräftsallad – frisk och lunchvänlig. Sensommarnatten är kräftans tid, men låt den komma fram i ljuset och visa en annan sida. Välkommen in i köket!
Kräftsallad – frisk och lunchvänlig. Sensommarnatten är kräftans tid, men låt den komma fram i ljuset och visa en annan sida. Välkommen in i köket!
Salmorejo – soppan som hyllar den solmogna tomaten. Spansk som gazpachon, men lite mer. Lite tomatigare, matigare och ljuvligt god. Välkommen in i köket!
Schnitzel – Gyllenbrun och frasig med österrikisk potatissallad. Vansinnigt gott helt enkelt. Välkommen in i köket!
Knäckig äppelpaj med allt man kan begära av en paj. Ytan krasar när skeden trycks genom och doften av äpple och kanel strömmar ut. Välkommen in i köket!
Zucchinisoppa, eller squash om man föredrar det. Samma sak. Silkeslen, ljust sommargrön med krutonger på toppen. Välkommen in i köket!
Elotes – När majsen mognar och grillbädden är het och grå. En av sensommarens bästa måltider har majstema. Välkommen ut till grillen!
Fiskmiddag – Torsk, gös eller lax. Med stomp och kantareller, eller under ost och dilltäcke, eller frasig i ett tunnbröd. Välkommen in i köket!
Smörstekta kräftor – Lite oväntat, men ack så gott och inte alls konstigt. Enkla råvaror och stora smaker. Välkommen in i köket!
Potatissallad Salsa verde – Färska örter, kapris, vitlök, oliver, olja och vinäger. Ugnsrostad potatis och nyskördade tomater. Välkommen in i köket!
Inlagda rödbetor – så tillfredsställande att sätta den vackra burken i kylen och vänta in provsmak. Välkommen in i köket!