Krossad gurksallad – asiatisk(isch)
Krossad gurksallad – knaprig, chilihet, sojasalt och alldeles underbar. Ett guldkorn bland världens alla gurkrecept. Välkommen in i köket!
Krossad gurksallad – knaprig, chilihet, sojasalt och alldeles underbar. Ett guldkorn bland världens alla gurkrecept. Välkommen in i köket!
Krusbärsmarmelad – Tidig morgon och snart, snart står nybakade frallor med nykokt marmelad framdukat. Välkommen in i köket!
Nyskördat – Vilken lycka! Efter allt arbete kommer belöningen, men ibland är det inte självklart. Vad gör man med härligheten? Välkommen in i köket!
Lemon posset – Tre ingredienser och du har en ljuvligt len citronkräm att servera som dessert. Välkommen in i köket!
Pizzafocaccia – doften av nybakat, fluffigt bröd, rostad tomatsås, ost och oregano. Vem kan tacka nej? Välkommen in i köket!
Somriga sallader – samtidigt lätta och matiga med det bästa säsongen har att erbjuda. Välkommen in i köket!
Junisådd är inte för sent. Och inte juli heller. Du kommer att ha fina skördar senare på säsongen. Välkommen ut på lotten!
Inlagda fläderblommor – När saften är kokad hittar jag ett nytt sätt att fånga och bevara den ljuvliga doften. Välkommen in i köket!
Midsommarmat i massor – och valen är så många. Låt dig inspireras. Välj och vraka! Välkommen in i köket!
Inkokt lax med dillmajonnäs – Det doftar sommar. Midsommar. Och husmanskost. Lite gammaldags, men helt rätt. Välkommen in i köket!