Smöriga sommarscones
Sommarscones – för morgonen när brödkorgen är tom. För tebrickan efter regnet. För oväntat besök. Välkommen in i köket!
Sommarscones – för morgonen när brödkorgen är tom. För tebrickan efter regnet. För oväntat besök. Välkommen in i köket!
Tomatsalsa – enkel, färgsprakande och helt beroende av riktigt bra råvara. Solmogna tomater är hela grejen. Välkommen in i köket!
Kantarellmacka med rostat vitlökssmör – två favoritråvaror. Olika som två kan bli, men med rätt behandling som gjorda för varandra. Välkommen in i köket!
Bondbönrisotto – fattigmansbönan som tillsammans med varsamt rört ris, lök, vin, ost och smör får ett nytt liv som lyxig gourmetspis. Välkommen in i köket!
Körsbärsmarmelad – svartröd och glänsande till en knäckemacka med god ost. Eller på heta scones, eller på nybakad fralla. Välkommen in i köket!
Kycklingsallad med sommarkänsla – fruktig med ostsälta och nötknaper. Lätt att göra, lätt att äta. Välkommen in i köket!
Ängamat – sommarsoppan som prisar trädgårdslandet. En vegetarisk skördehyllning med milda smaker. Välkommen in i köket!
Ångbåtsbiff – eller biff med lök. Samma sak, men här handlar det om var. Nu ger vi oss ut på glittrande fjärd. Välkommen ut på havet!
Kalla soppor – när temperaturen närmar sig 30 grader. Dag efter dag, samtidigt som årets första rödbetor och gurkor är skördeklara. Välkommen in i köket!
Melonsallad – det söta och det salta i perfekt harmoni. Fint i färg och barnens favorit. Välkommen in i köket!