Min örtagård tar form
En egen örtagård är inte svårt att fixa. Timjan, rosmarin, dragon, oregano, mynta och salvia. Inte alls försent. Alla kan bli dina!
En egen örtagård är inte svårt att fixa. Timjan, rosmarin, dragon, oregano, mynta och salvia. Inte alls försent. Alla kan bli dina!
Toscasmet – ljuvligt kolaknäckigt nöttäcke. Till kakor, pajer, bullar, frukt och bär. Välkommen in i köket!
Sallad Nicoise – plötsligt kan inget vara mer rätt. Det har med värmen att göra. Med solen och sommarkänslan. Välkommen in i köket!
Picklade gräslöksknoppar – en liten läckerbit för alla gräslöksodlare. Låt löken blomma för skönhet, humlemat och som exklusiv råvara. Välkommen in i köket!
Picklade ramslöksknoppar – först täta mattor av vitlöksdoftande, knallgrönt. Sedan de grönvita knopparna som en sky över bladen. Pickeldags! Välkommen in i köket
Såser och röror runt grillen. Detaljerna som gör stor skillnad. Kanske till och med anger tonen för hela måltiden. Välkommen in i köket!
Hollandaise – en av de underbara bassåserna. Len, smörig med en fräsch citrusslinga. Jag bjuder på en blixtsnabb version av klassikern. Idag att njuta med en knippa sparris. Välkommen in i köket!
Pestobröd – doftande, saftigt och så, så vackert. Dessutom enklare än det ser ut. Välkommen in i köket!
Gurkväxter – växer alldeles för fort för sitt eget bästa. Och för mitt. I alla fall när jag är snabb och sår för tidigt. Men nu är det dags!
Salladskörd från naturskafferiet – vild och vacker. Blad, blommor och frön. De smakrika primörerna vi hämtar direkt från skogen. Välkommen in i köket!