Kycklingbröst i dragonsås
Kycklingbröst i dragonsås. Allt en februarisjäl kan behöva. Jag plockar fram en sommarstund på burk och smaksätter med esdragon. Välkommen in i köket!
Kycklingbröst i dragonsås. Allt en februarisjäl kan behöva. Jag plockar fram en sommarstund på burk och smaksätter med esdragon. Välkommen in i köket!
Kycklinggryta – ossobuco, timmarna går och dofterna berättar om en middag så värd att vänta på. Jag låter den underskattade ingrediensen tid visa vad den går för. Välkommen in i köket!
Februari – citrusens månad. Vi äter citrussallad i olika varianter och tröttnar aldrig. Söta, fruktblandade och så de salta. Salta? Just precis, välkommen in i köket!
Soppa med vita bönor – min snabbaste vardagsmiddag. Och en av de godaste, fixad på några få ingredienser och ännu färre minuter. Välkommen in köket!
Nutella och mandelmassa – perfekt helgpyssel. Bjud till frukost på nybakade nattjästa frallor eller sätt igång en semmelverkstad. Välkommen in i köket!
Asiatisk räksallad…ish. Jag tänker mig en frisk, krispig rätt med mycket smak. Chilihetta, limesyra, umami och sälta från räkor och soja plus en sötsyrlig mangoton. Välkommen in i köket!
Vegetarisk curry – helt rätt rätt för kroppen, humöret, själen, vintern, mörkret, slasket, snöyran och vad du vill. Välkommen in i köket!
Gröt på havrekross, god nog för en VM-titel. En krämig gröt med lite mer struktur och uppenbarligen med smak värdig en vinnarplats. Vad väntar vi på? Välkommen in i köket!
Odla egna mandlar står högt på min bucketlist. Känner ni spänningen!? Okej, jag fattar höjda ögonbryn, men låt mig bjuda på ett par smakprov. Sött och salt, magi i all enkelhet. Välkommen in i köket!
Pumpahummus – vackert orange med en fruktig sötma, ett djup av ugnsrost och ett sting av chili. Äts som hummus, men bered dig på dubbelt gott. Välkommen in i köket!