Lingon och blåbär – våra egna superbär
Superbär på hemmaplan. Lingon & blåbär ligger i nyttotoppen. Känner du dig lockad av acai-, inka- och gojibär så tänk om. Bästa bären finns i skogen. Välkommen in i köket!
Superbär på hemmaplan. Lingon & blåbär ligger i nyttotoppen. Känner du dig lockad av acai-, inka- och gojibär så tänk om. Bästa bären finns i skogen. Välkommen in i köket!
Nu börjar det! Året är nytt, fräscht och det är nu det händer. Löften har haglat, men hur fasen gör man? Jag vet och bjuder på 500 g salladsboost. Välkommen in i köket!
I år går min nyårsmeny går i traditionstoner. Lyxig igenkänning uppkrupen i soffhörnan. En skagentallrik, en till perfektion stekt filé med blåbärssås och nutellamousse. Välkommen in i köket!
Låt oss förstärka julens tydliga skogstema med ett par vilda inslag på julbordet: Älgköttbullar och svampomelett. Välkommen in i köket!
Här presenteras: Julgröten – Två favoriter i repris. Ugnsbakad risgrynsgröt och saffransgröt. Bästa juliga recepten som ingen får missa.
Laxfavoriter till julbordet! En variant på gravad lax och stekt inlagd lax. En innovation som går hem hos alla. Välkommen in i köket!
Revbensspjäll – julkryddiga! Förförande dofter snirklar sig runt och skvallrar om att det här är dagen. Revbensspjälldagen! Tradition någon vecka innan julafton. Välkommen in i köket!
Hurra för grönkålen som uppgraderats från julbordsdekoration till närproducerad vinterdelikatess. Grönkålsgnocchi blir en perfekt i-väntan-på-julen-rätt. Välkommen in i köket!
Lucia – och vi behöver all julig feelgood världen erbjuder. Småplock i juletider. Kryddiga, välkända smaker med hög trygghetsfaktor! Välkommen in i köket!
Västerbottensostpaj! Ett av de absolut mest sökta recepten. Pajen som blivit ett måste på julbordet och vid alla större mathelger. En ny klassiker om man kan säga så. Välkommen in i köket!