Tuna melt – Varm tonfiskmacka
Tuna melt – en varm tonfiskmacka för snabba ryck. När man har absolut ingenting hemma och räddningen finns i en konserv. Välkommen in i köket!
Tuna melt – en varm tonfiskmacka för snabba ryck. När man har absolut ingenting hemma och räddningen finns i en konserv. Välkommen in i köket!
Årets sista skörd – Nu blir det frost och det är skördetider. En helg med steriliserade glasburkar och grönsakshackande väntar. Välkommen in i köket!
Nyponskörd är inget att hasta över. Varken plockande eller matlagning. En liten stund för kontemplation över insamlad sommarenergi. Välkommen in i köket!
Äppelfritters – Ta en tugga, lyssna på fraset och känn den perfekta balansen mellan äpplets syra, kanel och socker. Välkommen in i köket!
Filé provencale – Perfekt stekt filé och doften av vitlökssmöret som smälter över den gyllenbrynta ytan och den skivade potatisen. Välkommen in i köket!
Vildsvinskött är en fantastisk råvara. Smaken är mild och fin. Lättlagat och lätt att tycka om. Jag slutar inte värna om en favorit. Välkommen in i köket!
Grand aioli – Med aioli som mittpunkt i en plockig och alldeles underbar måltid. Årets stora skördefest. Välkommen in i köket!
Krämig majs, mer känt som creamed corn. Milt, sött och kryddigt för den som önskar. Till nachobrickan eller grillkvällen. Välkommen in i köket!
Årets tomatskörd – Vilken Fest! Vilken lycka! Vilken säsong! Välkommen in i köket!
Kycklingrätter – Gräddig dragonsås, koreanska smaker eller i mustig cidersås. Samma råvara så olika smaker. Välkommen in i köket!