Färsbiffar med smördillsky
- Kött
- vilt och tamt
Färsbiffar med smördillsky och pepparrot – Check, check, check, check för fyra riktigt goda grejer. Färs, smör, dill och pepparrot! Välkommen in i köket!
Färsbiffar med smördillsky och pepparrot – Check, check, check, check för fyra riktigt goda grejer. Färs, smör, dill och pepparrot! Välkommen in i köket!
French toast med ost – en gyllne, frasig och varm macka. Till soppa, sallad eller mellis. Välkommen in i köket!
Allt har den – doften, smaken, skönheten och känslan av lyx. En oxfilémacka som sätter punkt för veckan och lägger ribban för helgen. Välkommen in i köket!
Panera något – hur ofta händer det? För sällan! Ingen stekyta blir bättre, frasigare eller mer gyllenbrun. Och jag har tipset som ger perfekt resultat. Välkommen in i köket!
Citrustider – vintermånadernas guld skeppas in. Jag skalar, klyftar, skivar och pressar. Söta bakverk, krämig pasta eller syrlig sallad. De passar allt. Välkommen in i köket!
Champinjonrisotto – Vi ger champinjonen en välförtjänt huvudroll. Det blir en riktig lyxmiddag på vegotema. Välkommen in i köket!
Köttfärsrätter – de hamnar i topp på listorna som rankar landets favoriter. Så gott och så enkelt att variera. Välkommen in i köket!
Soppmiddag – lite eftersatt, bortglömd, negligerad. En rätt med tråkighetsstämpel. Och blir man ens mätt? Ja, ni får avgöra själva. Välkommen in i köket!
Laxcurry – gyllenstekta kuber av lax i en gul, krämig currysås. Doftande, smakrik 80-talsnostalgi. Husmanskost på indiska. Välkommen in i köket!
Stufato – mustig vildsvinsgryta på italienska. Timme efter timme pustar den småputtrande rätten förföriska dofter. Italien kallar! Välkommen in i köket!