Älskade hummus
Älskade hummus – värmande, kall vintermat. Mättande, tröstande, pålitlig och lätt att variera. Välkommen in i köket!
Älskade hummus – värmande, kall vintermat. Mättande, tröstande, pålitlig och lätt att variera. Välkommen in i köket!
Räkpasta – helgen kallar! Räkans högsäsong är här och jag gör mitt bästa för att ge dem all uppskattning de är värda. Idag blir det en pasta. Välkommen in i köket!
Norska fiskekaker – eller ska vi säga fiskfärsbiffar? Fluffigt lätta, milda små skapelser att servera till potatismos och ärtor. Välkommen in i köket!
Vardagspotatis – låter det trist? För vanligt? Fullkomligt festfritt? Inte alls, vi kan lita på vardagshjälten Solanum Tuberosum. Potatisen ställer alltid upp. Välkommen in i köket!
Löjromskrustad – en lysande start på trettondagens middag. Lätt att göra med fantastisk smak. Som små juveler på tallriken. Välkommen in i köket!
Perfekt oxfilé och glammig nyårspotatis. Glitter och tradition. Precis så som vi vill ha det. Välkommen in i köket!
Vispad lingonpannacotta med salt kolasås. Nyårsdesserten är som livet självt, inbjudande, mjuk och kurvig. Syrlig och söt med en aning beska. Välkommen in i köket!
Julens rödbetsröda favoriter – de krämiga salladerna. Äpple, lök, majonnäs och rödbetor. Kan aldrig vara fel. Välkommen in i sista julstöket!
Köttbullar, inlagd lax och spjäll – de säkra korten. Mer vegetariskt fint, men de här släpper jag inte. Välkommen in i köket!
Majonnäs till julbordet. Perfekt till sillsallad, rödbetssallad, på skinkmackan, ägghalvorna och så vidare. Och den bästa gör du själv!