Midsommar med gurk- och dillsill
Gurk- och dillsill – Lätt och fräscht på midsommarbuffén. Och egentligen en självklar kombo. Alla trivs i en 1-2-3-lag. Välkommen in i köket!
Gurk- och dillsill – Lätt och fräscht på midsommarbuffén. Och egentligen en självklar kombo. Alla trivs i en 1-2-3-lag. Välkommen in i köket!
Dilldressing till potatissallad – på midsommarbordet, eller ännu bättre dagen efter. Välkommen in i köket!
Vitlöksgravad strömming – midsommarbordets måste. Dill gräslök och krämig sås till de mjälla, gravade små fiskfiléerna. Välkommen in i köket!
Lättrökt laxsida – kan vara sommarens perfekta söndagsmiddag. Eller tisdagens, onsdagens… Tillsammans med en potatissallad Caesar. Välkommen ut till grillen!
Gräddig abborrpanna- en succémåltid! Mild och samtidigt ett utropstecken över tidig sommar. Välkommen in i köket!
Nationaldagsmeny i all hast. Som vanligt är alla specialdagar en överraskning för mig, men vad gör det när vi kan luta oss mot trygga husman. Välkommen in i köket!
Makrillgrill – för att makrill är gudomligt gott, precis rätt i säsong och en av de bästa grillfiskarna. Välkommen ut till grillen!
Smörlen tomatsås – rundar av och ger tomatsåsen mer helt nya dimensioner. En oväntad och magisk kombination. Välkommen in i köket!
Pannkakstårta med jordgubbar och vaniljgrädde. Pingstens höjdarfika eller en potentiell midsommarattraktion. Välkommen in i köket!
Grillsmör – ett som passar allt och som får dig att aldrig, aldrig mer köpa färdigt. Enklare finns inte. Välkommen ut till grillen!